Vergelijk sim-only abonnementen

Vergelijk sim-only abonnementen, maak hieronder de keuze die bij jou past. Gebruik de filters aan de linkerzijde om jouw sim-only abonnement samen te stellen.

Vergelijk sim-only abonnementen, de volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Je hebt 14 dagen wettelijke bedenktijd.
  • Er is sprake overstapservice.
  • Zelf de keuze maken voor een nieuw nummer of nummerbehoud
  • Je bestelt rechtstreeks bij de aanbieder van het abonnement.

Vergelijk sim-only abonnementen

Vergelijk sim-only abonnementen, waardoor je de beste prijs kwaliteit verhouding kunt bepalen. In principe garanderen de verschillende aanbieders van de sim-only abonnementen een landelijke dekking. Als je een twijfelt over een bepaalde provider vraag dan aan familie of kennissen of ze ervaring hebben met de betreffende provider of bekijk op het internet naar reviews over de aanbieder. In principe mag je ervan uitgaan dat het netwerk van alle providers goed is. 

Wat is het voordeel van een sim only-abonnement?

Als je al een goede mobiele telefoon hebt en deze nog wilt behouden dan kan het verstandig zijn om over te stappen naar een sim-only abonnement. Sluit je een sim-only abonnement af dan bespaar je kosten voor een nieuwe mobiele telefoon. De besparing loopt op tot € 20,- per maand. Zorg ervoor dat je een abonnent kiest die bij jou past, zodat je geen extra kosten per maand moet maken. Wil je toch een telefoon vergelijk mobiele telefoonabonnementen.


Kan ik sim only ook verlengen?

Je kunt een sim-only abonnement verleningen. Ben je tevreden over je huidige abonnement dan kan het verstandig zijn om bij je huidige provider te blijven. Dit scheelt overstapkosten en je behoudt natuurlijk je eigen telefoonnummer.

Kan ik mijn nummer behouden?

Als je verandert van provider kun je ervoor kiezen om je huidige nummer te behouden. Bij de overstap wordt alles voor je geregeld, waardoor je zonder zorgen kunt overstappen. Daarnaast maak je geen dubbele kosten, omdat je nieuwe abonnement ingaat op moment dat het nummer is overgezet. Het oude abonnement stop ook direct op dat moment.

 

Vergelijk sim-only abonnementen