Vergelijk mobiele telefoonabonnementen

Vergelijk mobiele telefoonabonnementen, maak hieronder de keuze die bij jou past. Gebruik de filters aan de linkerzijde om jouw abonnement samen te stellen. Maak gebruik van het zoekveld om jouw keuze te maken voor een mobiele telefoon. Kies voor een Apple Iphone X, Samsung Galaxy Note 9 of en van de vele andere mobiele telefoons.

Vergelijk mobiele telefoonabonnementen, de onderstaande voorwaarden zijn van toepassing:

  • 14 dagen bedenktijd
  • Overstapservice
  • Nummerbehoud

Heb jij al een mobiele telefoon, waardoor je de voorkeur hebt voor een sim-only abonnement: Vergelijk sim-only

Vergelijk mobiele telefoonabonnementen

Vergelijk mobiele telefoonabonnementen, waardoor je de beste prijs/kwaliteit verhouding abonnement krijg. Het overstappen van mobiel abonnement is erg eenvoudig en kost je maar 10 minuten, waardoor je direct kunt beginnen met besparen op je abonnementskosten. 

Welk mobiel abonnement moet ik kiezen?

Als je niet precies weet welk abonnement bij jou past, is het verstandig om je telefoonrekening van afgelopen 6 maanden te bekijken. Op de eerste pagina van de factuur zie je hoeveel minuten je gebeld hebt, hoeveel smsjes je verstuurd hebt en hoeveel MB's je hebt verbruikt. In principe is het verstandig om het hoogste verbruik aan te houden, zodat je niet over je belminuten of MB's heen gaat. Het bellen buiten de bundel kan per provider redelijk in de kosten oplopen. Wil je het verbruik van MB's beperken dan is het verstandig om het internet op je mobiele telefoon alleen te gebruiken voor whatss-app, lezen van e-mails of surfen op het internet. Luister geen muziek en bekijk geen filmpjes op je mobiele telefoon. Daarnaast is het verstandig om Wifi te gebruiken op moment dat je thuis bent, dit beperkt al een aanzienlijke hoeveelheid MB's.

Wat is 4g internet?

Op dit moment gebruiken de meeste mobiele gebruikers het 4g netwerk. Het 4g netwerk vervangt het 3g netwerk, waardoor het internet aanzienlijk sneller wordt. 4g is gebaseerd op de Long Term Evolutatie (LTE) en kent een download snelheid van 150Mbps. De voordelen van het 4g netwerk ten opzichte van het 3g netwerk zijn: snel surfen op het internet, video's en muziek luisteren zonder haperingen en goed bereik op drukke locaties. Lees meer informatie over 4g.

Vergelijk mobiele telefoonabonnementen