Huawei P9 Lite

Huawei P9 lite

Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite

Een nieuwe look voor een nieuwe generatie

Jouw dromen van morgen worden vandaag werkelijkheid met de Huawei P9 Lite, de opvolger van de P8 Lite. Met tal van nieuwe en innovatieve hardware verbeteringen in een strak en slank ontwerp. Hiermee heb je een nieuwe generatie smart device in handen dat dynamisch design combineert met een adembenemende stijl en dat allemaal zeer scherp geprijsd.

Dun als een supermodel / Superdun model

Met een verhoogde screen-to-body ratio van 76,4%, zal je zeker onder de indruk zijn van het elegant ontwerp en metalen omhulsel. Het 5.2 Full HD scherm met breder kleurbereik -allemaal in een slanker model- geeft je meer details in een fijn afgewerkt aluminium frame.

Foto’s maken met precisie

De Huawei P9 Lite laat je alles vastleggen wat jij je kunt inbeelden met een nieuwe 13MP Sony IMX214 en een gestapelde CMOS beeldsensor. Het toestel beschikt over een groot F2.0 diafragma dat leidt tot een hoge kwaliteit die terug te zien is in elke video of foto.

Een vleugje stijl

Voor de beste foto’s van professionele kwaliteit, zet je gewoon de P9 Lite in pro-camera stand. Vervolgens kun je de witbalans, ISO of EV aanpassen naar jouw wensen en heb je de mogelijkheid parameters toe te passen volgens jouw stijl. En dat allemaal met een druk op de knop.

Schoonheid heeft veel functies

De Huawei P9 Lite bevat ook een aantal camerafuncties die ontworpen zijn om je beste kant naar voren te brengen. Werk aan je looks met de Perfect Selfie modus, waarmee je als gebruiker vooraf gemaakte effecten kunt toepassen voor het mooiste beeld. Foto’s van eten krijgen bijvoorbeeld nog meer smaak of je zet de tijd naar je hand met de time-lapse en slow-mo opties.

De details zitten in de resolutie

Ook met de 8MP front camera van de Huawei P9 Lite leg je alles vast met hoge resolutie. Hier heb je een F2.0 diafragma en een 27mm groothoeklens, zodat die adembenemende beelden haast werkelijkheid lijken. Met de juiste lichtgevoeligheid heeft de camera alles in zich om ook bij nachtopnames de juiste belichting te regelen. Elke keer weer.

Een smartphone die jou kent

De beste beveiliging zorgt ervoor dat alleen jij makkelijk toegang hebt. De Huawei P9 Lite maakt gebruik van een speciale vingerafdrukbeveiliging geïntegreerd met ARM® TrustZone® technologie. Wat kostbaar is voor jou is zo in jouw veilige handen.

Dynamisch geluid

Laat elke noot opvallen. De Huawei P9 Lite heeft een Hisilicon Hi6402 audio DSP, 9 V Smart PA, met geïntegreerd speakerontwerp. Dit levert een ongeëvenaarde geluidskwaliteit op. Je weet niet wat je hoort op jouw smart device.

Keyword: Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite deals

Geef een reactie